Η Black Friday πλησιάζει. Να τι μπορείς να κάνεις!

KENTRIKOTHEMA 01
Χρυσοί χορηγοί στο 2ο Chaniartoon International Comic & Animation Festival
Σεπτέμβριος 15, 2018
kentriki eikona blogpost
5 brand τα οποία δημιούργησαν μοναδικές προσωποποιημένες συσκευασίες προϊόντων
Δεκέμβριος 7, 2018

Η Black Friday πλησιάζει. Να τι μπορείς να κάνεις!

typonews black friday

typonews black friday

Γειά σου,

σε λίγες μέρες είναι η Black Friday και οι περισσότερες επιχειρήσεις ετοιμάζονται για να εκμεταλλευτούν αυτή τη μεγάλη γιορτή προσφορών.

Ωστόσο οι περισσότεροι επαγγελματίες του κλάδου μας (γραφίστες, διαφημιστές, τυπογράφοι κλπ) σπάνια έχουν δοκιμάσει να εκμεταλλευτούν αυτή την ημέρα με κάποια προσφορά επειδή επικρατεί η αντίληψη ότι η  Black Friday είναι προνόμιο μόνο των εμπορικών επιχειρήσεων, ή επειδή δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο να προωθήσουν σωστά την προσφορά τους.

Εάν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις κάποια προσφορά αυτή την ημέρα, θα σου πρότεινα να το κάνεις με έναν έξυπνο τρόπο προκειμένου να συστηθείς στο κοινό που δεν σε γνωρίζει ακόμα!

Απλά δοκίμασε το και δες πώς θα πάει. Εξάλλου δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Στην Typografos.Gr μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχαμε τρέξει κάποια προσφορά Black Friday, μέχρι που μερικοί συνεργάτες μας επικοινώνησαν προσωπικά μαζί μου και μου ζήτησαν μια έκπτωση για να την μεταφέρουν στους πελάτες τους την Black Friday.

Ασφαλώς ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά και πραγματικά η απήχηση που είχαν ήταν εντυπωσιακή.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να επαναλάβω την προσφορά και φέτος και μάλιστα βελτιωμένη!

  • Θα δώσω 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του site Typografos.Gr σε όποιον επιθυμεί να κάνει την δική του προωθητική ενέργεια.
  • Για να έχει ακόμα καλύτερη απήχηση η προωθητική σου ενέργεια, εξασφάλισα μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη με τον Κωνσταντίνο Συνοδινό, CEO της Simply Digital της 1ης εταιρείας ψηφιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα.
  • Η  Black Friday στην Typografos.Gr ξεκινάει μια εβδομάδα νωρίτερα και διαρκεί μια εβδομάδα… για να μην χάσεις κανένα πελάτη.

Επικοινώνησε τώρα μαζί μου στο 2107777708 ή στείλε e-mail στο [email protected]  για να προετοιμάσουμε μαζί την δική σου Black Friday και να έχεις την ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη.

 

Φιλικά,

Μάκης Παπαδάτος

Ιδρυτής και διευθυντής marketing της Typografos.Gr