… Και το πρόσωπό μου έγινε magenta – yellow ίσως και cmyk !

typonews 21 122
Typonews τεύχος 47
Δεκέμβριος 18, 2015
Typonews Random 3
Typonews τεύχος 48
Δεκέμβριος 26, 2015

… Και το πρόσωπό μου έγινε magenta – yellow ίσως και cmyk !

magenta yello

magenta yello

Όταν μου ζητήθηκε να γράψω εγώ το τελευταίο άρθρο της χρονιάς για blog του site της Typografos.Gr είπα “Μάλιστα”(από μέσα μου “Ωχ”…).

Και το πρόσωπό μου έγινε magenta – yellow ίσως και cmyk !
Ξεκίνησα να σκέφτομαι τι να γράψω, αλλά σε πέντε λεπτά με παρέσυρε η ροή της δουλειάς μου. Κλείνοντας το τηλέφωνο με έναν συνεργάτη, είχα ένα πλατύ χαμόγελο, για ακόμα μια φορά ο συνεργάτης μας ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της εξυπηρέτησης και εγώ ένιωθα ικανοποίηση.

eq54w9myfn6xfd28p92ge

Ώπα, σκέφτηκα, αυτό είναι! Αυτό είναι η δουλειά μου και για αυτόν ακριβώς τον λόγο την αγαπώ.

Για αυτό θα γράψω.
Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, στο οποίο είμαι υπεύθυνη, διεκπεραιώνει καθημερινά περίπου στις 120 τηλεφωνικές συνομιλίες, 70 συνομιλίες στο εταιρικό chat και τα social media και πάνω από 150 email.
Όλοι σας έχετε διαφορετικές ανάγκες και θα εξυπηρετηθείτε όλοι. Να σας πω κάτι;

“ΔΕΝ είναι εύκολο. Αλλά είναι ωραίο. Είναι δημιουργικό.”

Και αυτό είναι το κίνητρο για να ξεκινάει η κάθε μέρα στη δουλειά με κέφι. Με τη σιγουριά της τεχνογνωσίας των υπολοίπων τμημάτων και με όπλο το… χιούμορ και την αυτοσαρκαστική διάθεση! Το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι μιλάμε… για τα πάντα, όχι μόνο για τη δουλειά, με τους περισσότερους από τους 1500 συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα και όταν μου λένε από την γραμματεία ότι με ζητάνε π.χ. από την Κρήτη ξέρω ότι μπορεί να είναι ο Μάνος , η Ρένα , ο Γιώργος ήήή…

Είναι καταπληκτικό αλλά μόλις σηκώνω το τηλέφωνο αναγνωρίζω αμέσως τον συνομιλητή μου, από την φωνή του και εκείνος το περιμένει, επειδή ξέρει ότι για μένα για μας δεν είναι ένας απλός πελάτης, είναι συνεργάτης και μερικές φορές και φίλος (αν έχουμε πιει τσιπουράκια μαζί του…).

Ο κόπος σας και η δουλειά σας μετράει στην Typografos.Gr, σας σεβόμαστε και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας είναι αυτό. Ότι αναγνωρίζετε όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την προσπάθειά μας. Ότι σε όλο τον πανικό και τις δυσκολίες είμαστε μαζί, πλάι – πλάι και όχι απέναντι.

Αν δεν ήμουν στην εξυπηρέτηση πελατών της Typografos.Gr ίσως να ήμουν πλανόδιος μουσικός ή κωμικός. Θα ήθελα όμως να είχα τις κατάλληλες γνώσεις για να έφτιαχνα σκίτσα με ήρωες την ομάδα της Typografos.Gr και τους συνεργάτες της με όλες τις απίστευτες ατάκες που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς.

eq54w9myfn6xfd28p92t

Και να κλείσω με μια «παράκληση», όταν σας λέμε ότι το αρχείο σας έχει rgb, πιστέψτε μας….. έχει!

Καλή χρονιά με περισσότερο χρώμα στην ζωή μας…