Νέα δεδομένα στη συνεκτύπωση εντύπων. Τώρα και στα 350 γραμμάρια!

typonews 7 3
Typonews τεύχος 58
Μάρτιος 5, 2016
Typonews Random 7
Typonews τεύχος 59
Μάρτιος 12, 2016

Νέα δεδομένα στη συνεκτύπωση εντύπων. Τώρα και στα 350 γραμμάρια!

bloghead

bloghead

Η αλήθεια είναι πως στην Typografos.gr διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότεροι επαγγελματίες στρέφονται πλέον στην επιλογή της συνεκτύπωση εντύπων, καθώς τα οφέλη είναι σημαντικά.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε το χαμηλό κόστος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ποιος επαγγελματίας δεν το θέλει αυτό? Δεν πιστεύουμε να έχεις αντίθετη γνώμη…Αυτό από μόνο του αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα, κυρίως εάν αναλογιστούμε τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας σε καθημερινή βάση.

 

1

Τί σημαίνει όμως συνεκτύπωση εντύπων? Απλά, πρόκειται για μία διαδικασία κατά την οποία έντυπα, με τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές, τυπώνονται μαζί. Με αυτό τον τρόπο κατανέμεται το αρχικό κόστος εκτύπωσης σε πάνω από μία εργασίες και, ως εκ τούτου, το κόστος κρατείται σε χαμηλά επίπεδα. Εάν επιθυμείς, όμως, να μάθεις περισσότερα γύρω από αυτή τη μέθοδο, μπορείς να δείς προηγούμενο σχετικό άρθρο μας απλά κάνοντας κλικ εδώ.

Συνεχίζοντας, θα μπορούσε να πει κανείς, λοιπόν, ότι πρόκειται για μία φανταστική επιλογή εκτύπωσης. Όμως, η ζωή μας έχει μάθει ότι κάθε γεγονός μπορεί να έχει 2 όψεις. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και εδώ: ένα σημαντικό μειονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι οι συγκεκριμένες ημερομηνίες όπου γίνονται οι εκτυπώσεις. Και φυσικά, το γεγονός αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει σημαντικά τους χρόνους παράδοσης.

Γιατί? Πολύ απλά, εάν δεν προλάβεις τη συγκεκριμένη ημέρα όπου θα γίνει η συνεκτύπωση, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία. Αυτό από μόνο του θα είναι καταστροφικό για εσένα σαν επαγγελματία γιατί αυξάνονται και τα κόστη σου αλλά μπορεί να χάσεις και τον πελάτη σου, που θα είναι δυσαρεστημένος. Και αυτό είναι κάτι που ούτε εμείς και ούτε εσύ δεν θέλεις να συμβεί…

 

2

Επειδή, όμως, στην Typografos.gr σκοπός μας είναι να απολαμβάνεις την καλύτερη εμπειρία και μεταχείριση, αποφασίσαμε να φέρουμε στην αγορά κάτι καινούριο που θα αλλάξει τα δεδομένα στησυνεκτύπωση εντύπων των 350 γραμμαρίων.

Έτσι, καθιερώσαμε 3 χρόνους παράδοσης, με διαφορετικό κόστος για τον καθένα, έτσι ώστε να μπορείς να επιλέγεις ΕΣΥ το πότε θέλεις να σου παραδοθούν τα έντυπα, βάσει των αναγκών αλλά και του budget σου. Είναι κάτι εντελώς καινούριο στην αγορά και πραγματικά πιστεύουμε ότι θα σου λύσει τα χέρια αλλά και θα βγάλει από τις πλάτες σου αρκετό άγχος!

Ας δούμε, όμως, τι κερδίζεις με αυτούς τους χρόνους παράδοσης:

Οικονομικός Χρόνος

Είναι ο πιο συντηρητικός χρόνος παράδοσης και ολοκληρώνεται σε 6 – 7 εργάσιμες ημέρες. Είναι μία καλή επιλογή εάν δεν θέλεις να δαπανήσεις budget ή αν έχεις την άνεση του χρόνου.

Κανονικός Χρόνος

Αποτελεί τη standard επιλογή για κάθε επαγγελματία και απαιτεί 4 – 5 εργάσιμες ημέρες για τη παράδοση.

Express

Στη περίπτωση που νιώθεις τη πίεση από τον πελάτη, και πρέπει να είσαι σωστός με τους χρόνους, η επιλογή αυτή είναι πραγματικά μονόδρομος, αφού μόλις σε 2 – 3 εργάσιμες ημέρες είσαι έτοιμος. Βέβαια, μπορεί να κοστίσει κάτι παραπάνω η συνεκτύπωση εντύπων…αλλά θα ξενοιάσεις!

Όπως μπορείς να καταλάβεις και εσύ προσπαθούμε να σου παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση παράλληλα με τη ασύγκριτη ποιότητα που διακρίνει τις υπηρεσίες μας. Θέλουμε να σου δίνουμε ελευθερία στις επιλογές και τις αποφάσεις σου γιατί, πάνω από όλα, θέλουμε να μην έχεις άγχος και να είσαι αποτελεσματικός και συνεπής στη δουλειά σου.

3

Ξέρουμε, τώρα έρχεται η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Ποια είναι η τιμή για κάθε χρόνο παράδοσης? Εεε για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή μιας και σε λίγες ημέρες, θα “ανεβάσουμε” και τον τιμοκατάλογο μας για τις υπηρεσίες στο site μας.

Άρα, μείνε συντονισμένος και εμείς θα σε ενημερώσουμε αμέσως τόσο μέσα από το site μας όσο και από τα social media μας. Μέχρι τότε μπορείς να μαθαίνεις τα πάντα σχετικά με τις γραφικές τέχνες μέσα από αυτά και να βοηθήσεις και άλλους φίλους σου ή συναδέλφους κάνοντας share ό,τι διαβάζεις.

Εάν πάλι θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σε βοηθήσουμε σχετικά με τη διαδικασία της συνεκτύπωσης ή να σου λύσουμε απορίες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ εδώ! Είμαστε πάντα εδώ για να σε ακούμε!

Σ’ ευχαριστούμε για το χρόνο σου να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Αν σε βοήθησε και πιστεύεις πως θα μπορούσε να βοηθήσει και κάποιο φίλο σου, τότε θα ήταν τέλειο να το κοινοποιήσεις… θα το εκτιμήσουν οι φίλοι σου … και φυσικά και εμείς:)

Γράφει ο Θάνος Κουλόπουλος