Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Typografos.Gr είναι μια πρότυπη και καινοτόμος επιχείρηση εκτυπώσεων χονδρικής και παροχής υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας. Με γνώμονα την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, συνεχίζουμε καθημερινά την ανάπτυξη νέων συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2007 από τον δημοσιογράφο Μάκη Παπαδάτο και την επιχειρηματία Μαίρη Κολοτούρου. Κινητήριος δύναμη στάθηκε η ανάγκη της αγοράς για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαφημιστικών εκτυπώσεων σε επαγγελματίες μεταπωλητές.

Δύο άνθρωποι από διαφορετικούς κλάδους της “βαριάς” βιομηχανίας, ο Μάκης δημοσιογράφος, εκδότης δεκάδων περιοδικών και εφημερίδων και διευθυντής του εκδοτικού οργανισμού ΘΕΜΑ και η Μαίρη διευθύντρια και βασική μέτοχος, εργοστασίου στρατιωτικών ειδών – πιστοποιημένου προμηθευτή του ΝΑΤΟ με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την προσφορά της συνδυασμένης τεχνογνωσίας τους στην επικοινωνία και στη βιομηχανική παραγωγή.

Σήμερα η Typografos.Gr κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, παράγοντας εκατοντάδες είδη προϊόντων τόσο για την διάθεσή τους στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Typografos εταιρεία χονδρικής εκτυπώσεων
Προϊόντα και Υπηρεσίες Branding

Ο επαγγελματικός μας χώρος

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στην Αττική, κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και υποκατάστημα στο Μπάρι της Ιταλίας, ένα δίκτυο πολυδύναμων στρατηγικών προμηθευτών και ένα παραγωγικό οργανόγραμμα. Βασισμένοι σε αυτά καταφέρνουμε καθημερινά να ετοιμάζουμε και να παραδίδουμε εκατοντάδες προϊόντα στους πιο ευέλικτους χρόνους.

Αυτό συνοψίζει και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα· η Typografos.Gr εκτυπώνει και παραδίδει σε καθημερινή βάση όλες τις προϊοντικές γραμμές της, χωρίς να διατηρεί το κλαδικό στερεότυπο των σταθερών ημερομηνιών παραγωγής και παράδοσης.   Το όραμά της είναι να κατακτήσει την Ευρωπαϊκή αγορά στο κλάδο των μικρών και μεσαίων τιράζ. Ως προς την κατεύθυνση του στόχου αυτού παραμένει ανοιχτή στις σύγχρονες προκλήσεις του περιβάλλοντος δημιουργώντας και διατηρώντας στρατηγικές συνεργασίες και εκμεταλλευόμενη τα νέα μέσα και τεχνολογίες για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Τα προϊόντα και οι Υπηρεσίες μας

Στην πολυετή μας σταδιοδρομία στον χώρο, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα σε κάθε συνεργασία που αναλαμβάνουμε. Όλα μας τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο για εμάς, όσο και για τους πελάτες την εταιρείας μας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρεία Typografos.gr θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων με την χρήση των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων εκτυπωτικών μηχανημάτων. Από τα βασικότερα προϊόντα μας είναι οι επαγγελματικές κάρτες, οι αυτοκόλλητες ετικέτες, διαφημιστικά φυλλάδια, εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, σημαίες καθώς και ένα τεράστιο πλήθος διαφημιστικών προϊόντων.

Ωστόσο οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν μόνο στις ψηφιακές εκτυπώσεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ένα σύνολο υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας που μας επιτρέπει να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προωθήσουν την επιχείρηση και τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό. Βασικές μας υπηρεσίες είναι το sms marketing, κειμενογράφηση για ιστοσελίδες και έντυπα, υπηρεσίες κοστολόγησης κλπ.

1 Παπαδάτος Μάκης
Η Μαίρη στο 1ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών με Μεγάλο Χορηγό την Typografos.Gr
Η Typografos.Gr είναι ο χορηγός του γνωστού Έλληνα εικονογράφου Τόνυ Τζανουκάκη στο AthensCon

Κοινωνική Ευθύνη

Με ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική ευθύνη, η εταιρεία μας συμμετέχει σε ένα σύνολο δράσεων και ενεργειών με σκοπό την συνεισφορά μας σε ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη κοινωνία.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, συμπεριλαμβάνονται διάφορες χορηγίες όπως στο action in greece, την καρδιά του παιδιού, το Open House καθώς και σε διάφορα επιστημονικά συνέδρεια και Φεστιβάλ. Άλλωστε ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να αναλογισθεί την ευθύνη που του αναλογεί και να συνεισφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί.

Διάφορες Χορηγίες

Η Typografos.Gr Επίσημος Χορηγός του Πανελλήνιου διαγωνισμού γραφιστικής

Η Typografos.Gr Επίσημος Χορηγός του Πανελλήνιου διαγωνισμού γραφιστικής

Η Typografos.Gr Μεγάλος Χορηγός στο Breakin Bad

Η Typografos.Gr Μεγάλος Χορηγός στο Breakin Bad

Η Typografos.Gr είναι ο Μεγάλος Χορηγός στο Soft Skills Academy

Η Typografos.Gr είναι ο Μεγάλος Χορηγός στο Soft Skills Academy