ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Επαγγελματικές κάρτες συνεκτύπωσης

blogpost12
Η τυπογραφία στην Ελλάδα
Ιούλιος 10, 2014
light
Οι 10 Εντολές των Γραφικών Τεχνών
Ιούλιος 29, 2014

ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Επαγγελματικές κάρτες συνεκτύπωσης

offer002

offer002

Γράφει η Ομάδα της Typografos.gr

Οι συνεργάτες και κάτοχοι της ιστοσελίδας “Typografos.gr” (https://www.typografos.gr/).  Μία εταιρία που παρέχει εκτυπώσεις χονδρικής και διάφορες υπηρεσίες από social media marketing μέχρι φωτογραφίσεις σε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.

Μετά την άφιξη της καινούργιας Ιστοσελίδας μας και μετά τις αλλαγές που έγιναν στην ροή της Typografos.gr πλέον θα ανακοινώνουμε το προϊόν του μήνα  με 10% έκπτωση και στο Blog μαζί με σχετικές πληροφορίες η infographics γύρω με το θέμα.

Το προϊόν αυτού του Ιουλίου; Οι επαγγελματικές κάρτες συνεκτύπωσης με βερνίκι μηχανής ή ματ πλαστικοποίηση.

Γράφει η Ομάδα της Typografos.gr

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι ίσως το πιο δημοφιλές εργαλείο για την προώθηση των επιχειρήσεων.  Από πολύ παλιά, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν επαγγελματικές κάρτες με διάφορους τρόπους για να εκπροσωπήσουν τους εαυτούς τους ή την επιχείρησή τους δημιουργικά. Καθώς περνούσαν αιώνες, οι επαγγελματικές κάρτες έγιναν πιο προηγμένες. Είναι ενδιαφέρον, στο παρακάτω χρονοδιάγραμμα μπορούμε να δούμε πώς οι κάρτες αλλάζουν όσον αφορά το σχεδιασμό και τους άγραφους νόμους στην παράδοση τους.

Η έκπτωση 10% στις κάρτες συνεκτύπωσης διαρκεί μέχρι 31 Ιουλίου, και μην ξεχνάτε…

Τυπώνουμε κάθε μέρα, παραδίδουμε κάθε μέρα.

Σ’ ευχαριστούμε για το χρόνο σου να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Αν σε βοήθησε και πιστεύεις πως θα μπορούσε να βοηθήσει και κάποιο φίλο σου, τότε θα ήταν τέλειο να το κοινοποιήσεις… θα το εκτιμήσουν οι φίλοι σου … και φυσικά και εμείς:)