Τι έγραψε για εμάς ο Παναγιώτης

reviews2
Τι είπαν για εμάς
Ιούλιος 2, 2015
Typonews 7 6
Typonews Τεύχος 23
Ιούλιος 6, 2015

Τι έγραψε για εμάς ο Παναγιώτης

panagiotis

panagiotis

Γράφει ο Παναγιώτης Λαμπρίδης.

http://kissmygrass.gr/author/lampridisp

Τα μάτια σας (επτά και) δεκατέσσερα. Που λέτε αγαπητοί φίλοι πέρσι τέτοιαν εποχή είπαμε να κάνουμε μια ριζοσπαστική αναδιάρθρωση στον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας μας.
Όχι προς θεού δεν είπαμε να χρεοκοπήσουμε. Μην ψαρώνετε με τον όρο ΄΄ριζοσπαστικό΄΄. Είπαμε να κάνουμε τη ζωή τη δική σας και τη δική μας πιό εύκολη. Και τι κάναμε?
Ε τι να κάναμε να προσλαμβάναμε μάγειρα? Αν και θα ταν καλή ιδέα να χαμε για μεσημεριανό στο γραφείο κάνα γιουβαρλάκι ή κάνα παστίτσιο, είπαμε τελικά να σκεφτούμε κι εσάς. Και βουαλά. Ανεβάσαμε το σαιτ μας. Είτα εβδόμου του δύο χιλιάδες δεκατέσσερα στις επτά και δεκατέσσερα το πρωί ξεκίνησε η λειτουργία του.

“Τα μάτια σας δεκατέσσερα που λέμε.”

Όχι δεν ήταν προφητεία του γεροντα Παίσιου, ούτε το κανονίσαμε να γίνει ετσι, απλά μερικές φορές κάποια πράγματα είναι για να γίνουν. Κι αυτό ήταν για καλό. Γενικότερα όταν φτιάχνεις ένα σαιτ θες να είναι λειτουργικό, κατανοητό και τα ρέστα. Εμεις δεν θέλαμε να σας βάλουμε να ακούσετε Βάγκνερ, γουστάρουμε τα ελαφρολαικά. Και αβάντι. E-shop, προσφορές, blog, επικοινωνία. Αυτά. Απλά τα υλικά. Μακαρόνια με κιμά. Οχι κροκέτες τρούφας με σάλτσα απο βρύα Σκανδιναβίας.

Μπουκάρεις μέσα να ουμ και σε 2 βηματάκια βρίσκεις αυτό που θες. Καλή όρεξη. Κι από τιμές? Καλά αστο. Θα νομίζεις ότι έγινε λάθος. Οχι δεν σας λέμε φανφάρες. Το ίντερνετ ελεύθερο είναι (ακόμα) και μπορείτε να το διαπιστώσετε στο καραμπάμ. Θα νομίζετε βέβαια τώρα ότι ο γράφων είναι ο γιος του αφεντικού και τί να κάνει το καημένο θα γράψει εκεί τα διθυραμβικά για την εταιρία να αρπάξει κάνα καλό χαρτζιλίκι.

twitter grid no offer

Πέσατε έξω αγαπητέ. Αν και θα θελα να χα συγγένεια να βγάζω τα εντυπάκια μου στο τσαμπέ, γραφίστας επαγγέλλεται ο υποφαινόμενος και με κάθε ειλικρίνεια για το Typografos. gr έχω να πω τα καλύτερα. Και σε χρόνους παράδοσης και σε ποιότητα και πάνω απ΄ όλα σε εξυπηρέτηση. Ξέρεις τι είναι να χεις κάνει ματσακουλιά στο pdf και να μην το χεις πάρει γραμμή? Δυό φορές εσώθην μπαι δε μπελ. ”Ξέρετε στο αρχείο σας εδώ μια φώτο είναι σε RGB και δεν θα τυπωθεί καλά. Θέλετε να το διορθώσουμε?” Μόνο θέλω. Θέλω και να σας κάνω πρόταση γάμου.

” Θέλω και να σας κάνω πρόταση γάμου. “

Κάπως έτσι που λέτε έχουν τα πράγματα. Να μην σας κουράσω άλλο όμως κάντε μια βόλτα στο σαιτ και θα τα ξαναπούμε. Σιγουράκι… Αριβεντέρτσι

Σ’ ευχαριστούμε για το χρόνο σου να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Αν σε βοήθησε και πιστεύεις πως θα μπορούσε να βοηθήσει και κάποιο φίλο σου, τότε θα ήταν τέλειο να το κοινοποιήσεις… θα το εκτιμήσουν οι φίλοι σου … και φυσικά και εμείς:)