Τι θα γινόταν αν ο Μωυσής χρησιμοποιούσε την Typografos.gr

13052672 10206431007761075 1899571293 o
Comicdom? Του χρόνου πάλι! Δείτε πώς συνεισφέραμε στη διοργάνωσή του!
Απρίλιος 18, 2016
Typonews pasxa
Typonews τεύχος 65
Απρίλιος 22, 2016

Τι θα γινόταν αν ο Μωυσής χρησιμοποιούσε την Typografos.gr

Moses Ten Commandments Movie

Moses Ten Commandments Movie

Γράφει η  Άντζελα Σουλιώτη.

Πλησιάζοντας στις ‘Αγιες μέρες του Πάσχα, και στα πρόθυρα της Μεγάλης Εβδομάδας, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, μας έρχονται στο μυαλό εικόνες της Παλαιάς Διαθήκης και της ιστορίας του Μωυσή.

Περίπου 1526 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού και 1446 πριν την αιχμαλωσία, τα Πάθη, τη σταύρωση και τέλος την Ανάσταση του Ιησού Χριστού, γεννήθηκε και έδρασε ο Μωυσής που ήταν μεσίτης της διαθήκης του Νόμου, προφήτης, κριτής, διοικητής, ιστορικός και συγγραφέας.

Ο Μωυσής «παρέλαβε» απ’ ευθείας από τον ίδιο τον Θεό τις 10 εντολές Του χαραγμένες σε δύο πλάκες, τις οποίες και έφερε με κόπο στον κόσμο να τις δει.

40 ημέρες έκανε να κατέβει από τη κορυφή του όρους Σινά ο Μωυσής και όταν κατέβηκε κρατούσε στα χέρια του 2 πέτρινες πλάκες, χαραγμένες μπρος-πίσω από τον ίδιο τον Θεό… Οι πλάκες ήταν έργο του Θεού καθώς και η γραφή που ήταν χαραγμένη σ’ αυτές…

Αλήθεια, πώς θα ήταν τα πράγματα εάν στην εποχή του Μωυσή υπήρχε η Typografos.gr;

Μωυσής

1. Κατ’ αρχήν δεν θα έκανε 40 ημέρες να κατέβει από το όρος Σινά, προκειμένου να περιμένει να παραλάβει τις «σκαλισμένες» επάνω στις πέτρες 10 εντολές…

Θα έκανε την παραγγελία του σε εμάς και θα είχε την δυνατότητα να παραλάβει τις εκτυπώσεις του επιλέγοντας ανάμεσα σε 3 διαφορετικούς χρόνους παραλαβής που καθιερώσαμε για την δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση και που σε καμιά περίπτωση δεν θα ξεπερνούσε τις 7 ημέρες.

Η Τypografos.gr θα είναι ανοικτή για τις εκτυπώσεις και την εξυπηρέτησή σας και κατά την διάρκεια ολόκληρης της Μεγάλης Εβδομάδας.

Α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ο «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ» είναι ο πιο συντηρητικός χρόνος παράδοσης και ολοκληρώνεται σε 6 – 7 εργάσιμες ημέρες. Θα ήταν μία καλή επιλογή εάν ο Μωυσής δεν ήθελε να δαπανήσει budget ή αν είχε χρονική άνεση (που κατά πως έδειξαν τα πράγματα είχε άπλετο χρόνο μπροστά του).

Β) ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Αποτελεί τη standard επιλογή για κάθε επαγγελματία και απαιτεί 4 – 5 εργάσιμες ημέρες για τη παράδοση.

Γ) EXPRESS

Η επιλογή αυτή είναι πραγματικά… θεϊκή, αφού μόλις σε 2 – 3 εργάσιμες ημέρες θα ήταν έτοιμος και θα κατέβαινε …σφυρίζοντας αδιάφορα από το όρος Σινά.

entypa moses

2. Ο Μωυσής θα έφερνε μαζί του όχι μόνο 2 πλάκες αλλά χιλιάδες μονόφυλλα έντυπα βάρους 150gr, ή 350gr. σε χαρτί Velvet ή Illustration 4χρωμα και τέλεια εκτυπωμένα και από τις δύο πλευρές με τις 10 εντολές… για να μοιράσει σε όλους από ένα. Έτσι θα «κρατούσαν» όλοι στα χέρια τους τις Εντολές Του.
Το… θεϊκό μήνυμα θα έφτανε στον προορισμό του (στον καθένα από εμάς) στη μορφή ενός έντυπου flyer γρήγορα, άμεσα και οικονομικά …έτσι όλοι θα είχαμε στα χέρια μας το λόγο του Θεού και θα τον συμβουλευόμασταν κάθε λίγο και λιγάκι.

Στην Τypografos.gr έχουμε πολυετή εμπειρία στο έντυπο, χρησιμοποιούμε μελάνια που στεγνώνουν γρήγορα, δεν μυρίζουν και έχουν εκπληκτικά εκτυπωτικά αποτελέσματα. Παρέχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών που μας καθιέρωσαν και μας ανέβασαν στην ηγετική θέση στον κλάδο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης.

Διατηρούμε τη φυσική μας παρουσία ως ηγέτιδα εταιρία στο χώρο των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών B2B στην Ελλάδα στην περιοχή Ζωγράφου του νομού Αττικής, και τη διαδικτυακή μας με το πρώτο και μεγαλύτερο e-shop για τις Γραφικές Τέχνες και την Επικοινωνία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε από κοντά είτε από το Internet.

kappa moses

3.Για να «περάσει» γρήγορα το μήνυμα στο πλήθος, αντί για τις «βαριές» πλάκες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα μεγάλου μεγέθους, ελαφριά και πανεύκολα στη μεταφορά Kappa Mounts στημένα σε stands.
Το Κappa Μount είναι ιδανικό για απ’ ευθείας ψηφιακή εκτύπωση ή για επικόλληση αυτοκόλλητου. Είναι ένα πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό αφρώδες φύλλο με αφρό πολυουρεθάνης στο εσωτερικό του, ενισχυμένο με αλουμίνιο και εξωτερικά επενδυμένο με χαρτόνι. Διατίθεται από την Typografos.gr σε διάφορα μεγέθη και πάχη.

Ακόμα χρησιμοποιείται για:
  • Κατασκευή σταντ
  • 3D γράμματα και μακέτες
  • Διακόσμηση εσωτερικού χώρου
  • Καρτολίνες
  • Επιγραφοποιία

 

rooll moses

4.Θα τον βόλευε καλύτερα ακόμα (τον Μωυσή) αν οι 10 εντολές… ήταν εκτυπωμένες σε Banner Roll Up ή ακόμα και σε εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους – plotter για outdoor επικοινωνία.
Άμεσες και εντυπωσιακές και οι δύο αυτές λύσεις. Τα roll up banners είναι ιδανικά είτε για να διαφημίσετε τη δουλειά σας σε κάποιο εκθεσιακό κέντρο, είτε για να εντυπωσιάσετε, είτε για να «τραβήξετε» την προσοχή του πελάτη σας μέσα στον χώρο σας σε κάποιο καινούργιο σας προϊόν.

Οι μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεις σε Plotter για την outdoor επικοινωνία σας, είναι μια εφικτή και ιδιαίτερα επιτυχημένη επικοινωνιακή λύση που σας παρέχεται από την Typografos.gr.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την καλύτερη διάθεση να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στην λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να σας παρέχουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών.
Αν είστε επαγγελματίες τυπογράφοι και θέλετε να δώσετε ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα στη δουλειά σας, τότε η Typografos.gr είναι αυτό που χρειάζεστε.

Εάν πάλι θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε αλλά και το πως μπορούν να σας ωφελήσουν οι υπηρεσίες μας, θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Αν σας βοήθησε και πιστεύετε πως θα μπορούσε να βοηθήσει και κάποιο φίλο σας, τότε θα ήταν τέλειο να το κοινοποιήσετε… θα το εκτιμήσουν οι φίλοι σας … και φυσικά και εμείς 🙂

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα ευχόμαστε σε όλους με υγεία και να περάσετε υπέροχα αυτό το χρονικό διάστημα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!