Τι βρίσκεται στην άκρη του τραπεζιού; 4 + 1 ιδέες!

typo may
Typonews Τεύχος 16
Μάιος 18, 2015
typonews25
Typonews Τεύχος 17
Μάιος 25, 2015

Τι βρίσκεται στην άκρη του τραπεζιού; 4 + 1 ιδέες!

impressive soupla21

impressive soupla21

Γράφει: ο Μάκης Παπαδάτος.

Χρειάστηκε να ψάξω σε πολλές πηγές για να ανακαλύψω ότι η καταγωγή των σουπλά δεν είναι η Γαλλία, όπως νόμιζα, αλλά οι Η.Π.Α.
Τα πρώτα σουπλά τα συναντάμε στα ταχυφαγεία (Ελληνιστί φαστφουντάδικα) των ΗΠΑ, τα οποία ήθελαν ένα φτηνό και συνάμα κομψό τραπεζομάντηλο.
Σύντομα μεγάλες εταιρείες, όπως ή Coca Cola και άλλες, ανακάλυψαν το «ανερχόμενο αστέρι της διαφήμισης» που μπορούσε να τις φέρει κοντά στον καταναλωτή την ώρα που έπρεπε, με το μήνυμα που ήθελαν.
Έτσι, λοιπόν, άρχισαν να αξιοποιούν το νέο διαφημιστικό μέσο όλο και περισσότερο, δαπανώντας όλο και μεγαλύτερα ποσά.
Στην εποχή μας τα σουπλά εξακολουθούν να αποτελούν ιδανικό μέσο προβολής επιχειρήσεων εστίασης και συμβάλουν σημαντικά στην ολοκληρωμένη εικόνα τους προς τους πελάτες τους. Φυσικά, εκτός του ότι αποτελούν ένα πολύ αποτελεσματικό προωθητικό προϊόν, έχουν και την πρακτική τους αξία, κάτι που τα κάνει ακόμα αποτελεσματικότερα.

Πού αλλού συναντάμε τα σουπλά;

Σε παιδικά πάρτι: Λύνοντας το μακροχρόνιο πρόβλημα της διακόσμησης αλλά και λερώματος του τραπεζιού.

Σε εταιρικά γεύματα: Μπορούμε να γράψουμε από το πρόγραμμα της ημερίδας μέχρι ένα χαιρετισμό.

Σε δεξιώσεις: Στον γάμο, στο πάρτι γενεθλίων κλπ. μπορούμε να δώσουμε την δική μας κομψή νότα στη διακόσμηση του τραπεζιού.

Και στο τέλος άφησα το καλύτερο… Στο σπίτι μας! Θυμάμαι όταν οι δύο γιοί μου προσπαθούσαν να μάθουν να τρώνε μόνοι τους, εκτός του ότι παρουσίαζαν ένα πολύ χαριτωμένο θέαμα ταυτόχρονα έκαναν ένα τραπέζι μαντάρα. Τότε τους τύπωσα τα προσωπικά τους σουπλά και με μια απλή πλαστικοποίηση τα έκανα πολλαπλών χρήσεων.

Στην Typografos.Gr τυπώνουμε σουπλά σε διάφορα μεγέθη, είδη χαρτιών και φυσικά με σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και τους χρήστες χρησιμοποιούμε οικολογικά μελάνια.

bx019-s-700x700
16cb551d28af7cef0ac1c8fd202b4a0b
il_570xN.556272542_omfe

Σ’ ευχαριστούμε για το χρόνο σου να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Αν σε βοήθησε και πιστεύεις πως θα μπορούσε να βοηθήσει και κάποιο φίλο σου, τότε θα ήταν τέλειο να το κοινοποιήσεις… θα το εκτιμήσουν οι φίλοι σου … και φυσικά και εμείς:)